Mokkaparfait

hier komt ooit een foto

3 eierdooiers
100 gr suiker
5 gr oploskoffie
1 eetlepel warm water
1/4 l room
1/2 pakje vanillesuiker

Voor het garneren:
15 gr bittere chocolade
1 eetlepel amandelsnippers

De eierdooiers met de suiker in een kom doen en schuimig roeren. De oploskoffie oplossen in het hete water en door de eierdooier mengen. De slagroom met de vanillesuiker stijfkloppen.
Twee eetlepels stijfgeklopte slagroom in de slagroomspuit doen voor de garnering en in de koelkast leggen.
De overige slagroom luchtig door de eierdooiers scheppen. Met dit mengsel vier glazen vullen, die drie uur in het vriesvak worden gezet om op te stijven.
Voor het serveren garneren met toefjes slagroom, geraspte chocolade en amandelsnippers.

Planoloog
Communiceer over pudding
Terug naar het Depot

2001-05-02