De Nergenshuizener Courant

opgericht 15 maart 2000

Nergenshuizener Courant Opgericht

 

Standbeeld-actie begonnen

 

Woensdag 15 maart 2000

Nergenshuizen, 15 maart 2000

Het was heden groot feest in Nergenshuizen. Zoals elk dorp z'n lokale suffertje kent, zo hebben wij in Nergenshuizen per heden de Nergenshui-zener Courant. Zijn ook wij een lokaal suffertje? Natuurlijk niet. Zoals alles in Nergenshuizen beter is dan elders, zo ook onze courant.

 

In zijn toespraak bij de opening van ons nieuwe Krantenpand aan het Dorpsplein, zei de Burge-meester "te hopen dat de Ner-genshuizener Courant voor lokale periodieken wordt, wat Nergenshui-zens Dorpsplein is voor alle Dorpspleinen, ja zelfs, wat ik [De Burgemeester, red.] voor andere Burge-meesters ben: Een lichtend voorbeeld, een gids, in wiens schaduw mindere goden slechts mogen ho-pen te staan."

 

Een groep verontrustte Nergenshuizenaren is heden een actie gestart om een groot onrecht te herstellen. De groep, onder leiding van Nergenshuizens enige inwoner tot nog toe, zei het een schande te vinden dat er nog steeds geen standbeeld is opgericht voor de oprichter van ons prachtige dorp, de Burgemeester van Nergenshuizen. "Als wij onze Burgemeester al niet op waarde weten te schatten, wie moet dat dan wel doen?" zo vroeg de gehele Dorpsfanfare zich af.

Bijdrages in de vorm van pudding-recepten zijn van harte welkom op standbeeld-actie@nergens-huizen.org

 

prijs: Geheel gratis en voor niets

 

Pudding-depot actief

15 maart: Het langverwachtte moment is dan toch eindelijk daar: Nergenshuizens Pudding-depot is eindelijk actief. Hoewel het depot nog slechts een pudding recept bevat, is de verwachting dat dat aantal snel zal groeien. Door initiatieven van Nergenshuizenaren wereldwijd, zoals bijvoorbeeld onze standbeeldactie, gaat de uitbater van het pudding-depot ervan uit dat er de nodige puddingen in zn mailboxje gestort gaan worden.

Advertentie

 

 

Advertentie

!!!NIEUW!!!

Geopend in Nergenshuizen:
Het Groot Nergenshuizens Puddingdepot!
Adres: Dorpsplein, Nergenshuizen

Bezorgers gezocht.
De Nergenshuizener Courant zoekt met spoed bezorgers. onregelmatige werktijden. Slechte verdiensten. Inl.: de redactie.

Contact onze Redactie

Terug naar het Archief

Terug naar het Dorpsplein

2000-04-04

 Al het geschreven materiaal in het nergenshuizen.nl domein (c)Richard Voss. Niet hergebruiken zonder toestemming van de eigenaar, met uitzondering van de puddingrecepten.